Az elmúlt 25 évben számtalanszor bizonyítottuk szakértelmünket.

Álljon itt most néhány példa, melyre méltán büszkék lehetünk!

1998-ban többek között a sasvári kastélyhotelt és az újhegyi úti uszodát építettük.

Tovább olvasom!

1999-ben, Tiszaújvárosban, Berekfürdőn Kispesten, Kalocsán és Budapesten is dolgoztunk.

Tovább olvasom!

2000-ben Ajkán, Kiskunmajsán, Siófokon, Hőgyészen tükröztük jártasságunkat.

Tovább olvasom!

 2001-ben Bükfürdőn a gyógyfürdőben, Sárospatakon a strandon, Szegeden a városi uszodában, Zsóryfürdőn a fürdőben vettünk részt kivitelzési munkákban.

Tovább olvasom!

 2002-ben is álltuk a kihívásokat; Bükfürdőn, Mórahalmon, Nagyatádon, Szombathelyen, Cegléden, Gyomaendrődön, Pápán, Tapolcán.

Tovább olvasom!

 2003-as munkáink: Campona bevásárlóközpont szökőkút, Gresham Palota medence, Hotel Carbona Hévíz, Hotel Orchidea Lipót, Tarcali strand, Tétényi Uszoda

Tovább olvasom!

2004-ben sokat dolgoztunk Dunakilitin, Egerszalókon, a gunarasi gyógyfürdőben, Budapesten a Holiday Beach-en, a Hotel Carbonában, Miskolc-Tapolcán.

Tovább olvasom!

 2005-ös munkáink a tiszacsegei termálstrand, a Galérius fürdő, a martfűi élménystrand, a nyíregyházi élmény-és gyógyfürdő uszodatechnikai munkálatai

Tovább olvasom!

 2006-ban a budapesti Csörsz utcában és a Hajós Alfréd uszodában csillogtattuk szaktudásunkat

Tovább olvasom!

2007-ben a dunaúvárosi élményfürdő, a bükfürdői élménypark, a marcali fedett tanmedence, a nagyatádi tanuszoda és a tabi uszoda uszodagépészeti kivitelezés öregbítette hírnevünket.

Tovább olvasom!

 2008-ban munkálkodtunk a herceghalmi Abacus Hotel medencéjén ill. a szolnoki Garden Hotel beltéri medencéjén (is).

Tovább olvasom!

 2009-ben résztvettünk a kaposvári Virágfürdő, a szombathelyi uszoda, a kaposvári gyógy-és strandfürdő ill a szikszói súly-és terápiás fürdő kivitelezésében

Tovább olvasom!

 2010-ben dolgoztunk Marcaliban, Szolnokon a Kérész szökőkúton, Jászkiséren az uszoda gépészetén, ill. Budapesten a Zara Hotel medencéjén

 2011-2012-ben az európában is egyedülálló kecskeméti élményfürdő és a törökszentmiklósi strand kivitelezési munkáit (is) tudhattuk magunkénak.

Tovább olvasom!

2012-2013-ban is sok munkánk volt! Dolgoztunk Miskolcon Selyemréten, és Szolnokon a Garden Hotelben is!

 2014-es esztendőben szükség volt a szakmai tudásunkra; Hódmezővásárhelyen, Lakiteleken, Mórahalmon, Szolnokon. Örömmel álltunk megrendelőink rendelkezésére!

 2015-ben közreműködtünk a győri versenyuszoda, a szentesi feszítettvíztükrű medence és a miskolctapolcai fürdő kivitelezésében.

2016-ban ünnepeljük a 25. születésnapunkat, melyre nagyon büszkék vagyunk. De az ünneplés mellett azért akadt munka bőven.  pld: Ajkán, Győrben, Hódmezővásárhelyen, Budapesten....stb.

 2017-ben átadásra kerül a 2017-es úszó-világbajnokság egyik helyszine a Duna Aréna.  Az úszó és műugró medencék kivitelezése dicséri munkánkat. Cégünk ezzel járult hozzá egy sikeres világbajnokság megrendezéséhez.

© 2016 Minden jog fenntartva! Kerex Uszoda Kft.   Készítette: megaweb